Spirituele counseling

Spirituele counseling

Leven in tijden van Corona

Het houdt ons allemaal dag en nacht bezig: het Corona virus. Er zijn veel vragen hoe kan ik afscheid nemen van mijn naaste, nu ik niet bij hem of haar kan zijn. Wellicht is er angst. Hoe kan ik rustig blijven. Hoe houd ik nog grip op mijn leven en dat van mijn naaste. Als we onze naasten niet meer dichtbij hebben, kan dat eenzaam maken.

Daarom kunt u ook nu een beroep op mij doen. Voorlopig telefonisch of via beeldbellen ( clickdoc/ zoom) telefoonnummer: 06 54394516 of via e-mail [email protected]  op maandag t/m zaterdag tussen 9:00 u. en 17:00  u.  en tussen 18:00 u. en 21:00 u.

Misschien zijn er dingen gebeurd die u diep hebben geraakt waar u met niemand echt over kan praten. In deze praktijk vindt u iemand die luistert u helpt nieuw perspectief te vinden. Mw. A.C. Klein, spirituele counselor, is gespecialiseerd in ignatiaanse spiritualiteit.
In de individuele gesprekken richt de spirituele counselor zich samen met u op fundamentele vragen over ziekte en gezondheid, dood en leven, en op de verwerking van de situatie waarin zieken en mensen met beperkingen verkeren. De spirituele counselor luistert empathisch en stelt zich op als een mede reiziger in uw (levens)verhaal. Het verhaal mag er zijn of het nu verdrietig is of mooi. Door het verhaal te vertellen krijgt u weer grip op het leven.
Tijdens de gesprekken is er ruimte voor meditatie, gebed, ontspanning, rituelen en symbolen. Mw. A.C. Klein is opgeleid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is lid van de Vereniging van Geestelijk Verzorgers (VGVZ).

Neem gerust contact op  voor een persoonlijk gesprek.

Na een intake bepalen we samen hoeveel gesprekken er nodig zijn.

De counseling komt voor uw eigen rekening.

Waardering:   https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/zorgverleners/?type=zorgaanbieder&q=A.C.+Klein%2C+amsterdam

Voor meer informatie over Ignatiaanse spiritualiteithttp://www.jezuieten.org