Hotstone Massage

Een Hotstone Massage is aangenaam en ontspannend en een weldaad voor de spieren. Het stimuleert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen beter uit de spieren worden afgevoerd. Het is vooral een ontspannende ervaring. Probeer gerust eens uit.

Hot Stone Massage

Een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basaltstenen. Basaltstenen ontstaan wanneer lava met zee of rivierwater in aanraking komen. Basaltstenen staan bekend om hun vermogen warmte lang vast te houden.

De ontspannende massage duurt 40 minuten en bestaat uit een combinatie van massages met hot stones en klassieke massagetechnieken en warme olie. Een Hotstone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam. Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen en wordt de bloedcirculatie nog meer gestimuleerd waardoor afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd. Met andere woorden het helpt het lichaam te ontgiften, en brengt het lichaam weer in balans.

Een Hot Stone Massage is aangenaam en ontspannend en een weldaad voor de spieren. Het is vooral een ontspannende ervaring. Houd u meer van een stevige massage dan raden wij een sportmassage aan.

  • Helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen
  • Vermindert spanningen en stress
  • Verlicht pijn en stijfheid in de spieren
  • En brengt lichaam en geest in balans
  • Heeft een diep ontspannende werking

LET OP!

  • Deze behandeling raden wij af bij nierproblemen, zwangerschap en hartklachten

Gift Card Hot Stone Massage

Stuur een e-mail naar info@mensen-dieck.nl 

Betaal het aantal behandelingen die je cadeau wil doen en je krijgt een GIFTCARD Hot stone massage opgestuurd.