Annacarina Klein

Mensendieck & Sportmassage praktijk

Na haar afstuderen in 1983 is Annacarina Klein begonnen als Oefentherapeut Mensendieck in een Mensendieck praktijk van een collega in Weesp. Na vier jaar praktijkervaring begon zij voor zichzelf. Zij nam een Mensendieck praktijk over in Leidschendam en bouwde de parttime Mensendieck praktijk uit tot een fulltime praktijk. Na vijf jaar begon zij haar geboortestad Amsterdam te missen. Zij verkocht de Mensendieck praktijk in Leidschendam aan een collega zodat zij in Amsterdam opnieuw kon beginnen. In 1992 opende zij de Mensendieck en Sportmassage Praktijk in de wijk Nieuw Sloten.

Annacarina Klein is een paramedische professional en bewegingscoach met een uitgebreide ervaring en scholing op het gebied van medische fitness, psychosomatiek, geestelijke zorg en het behandelen van klachten aan het houdings en bewegingsapparaat. Zij is Oefentherapeut Mensendieck, Bedrijfsoefentherapeut, Fitnessinstructeur, Gymleerkracht en Spiritueel counselor. Daarnaast  is zij betrokken bij het Amsterdams Paramedisch Platform (APP) en het netwerk Functionele Neurologische Symptomen (FNS) en doet zij vrijwilligerswerk.

Haar specialisaties zijn het behandelen van Functionele Neurologische Symptomen en Slaapproblemen. Zij werkt vanuit een holistische kijk op de mens.